Labirent Yanmaz Köpük: Labirent süngerler yüksek ses yutum katsayısına sahip akustik sünger çeşitlerinden sadece birisidir. Akustik labirent sünger fiyatlarını sitemizdeki fiyat listesinden inceleyebilirsiniz. Labirent süngerler desen olarak uyumlu ürün sınıfında olup dekoratif bir görüntüye sahiptirler. En etkili ses yalıtımı sağlamanın yanı sıra titreşim izolasyonuda sağlar.
Uygulama Resimleri
Akustik Sünger Ebad | Yükseklik Kalınlık | DİN52212 Uygun Olarak Emme Faktörü | |||||
mm | mm | 125 Hz | 250 Hz | 500 hz | 1000 Hz | 2000 Hz | 4000 Hz |
1000x1000 | 30 (30/10) | 0,10 | 0,21 | 0,54 | 0,90 | 0,98 | 0,93 |
1000x1000 | 40 (40/10) | 0,11 | 0,32 | 0,63 | 0,90 | 0,91 | 0,95 |
1000x1000 | 50 (50/10) | 0,16 | 0,54 | 1,01 | 0,90 | 1,01 | 1.02 |
Yanmaz Labirent Köpük : Ses emilimi ve soğurucu absorve değeri yüksek olan ses gürültü engelleyici süngerler yanmaz özelliktedir. Ses yalıtımı ve izolasyonu problemlerinde en çok tercih edilen ürünler arasında yer alır. Akustik labirent köpük sünger ses yalıtım süngeri parazit ve gürültü ses problemi yaşanılan tüm mekanlardada kullanılabilir. Yanmaz labirent süngerler oldukça kolay şekilde uygulaması yapılabilen montajı kolay süngerlerdir. Genel olarak stüdyo ses yalıtımı, reji odası ses yalıtımı, konferans salonu ses yalıtımı vd tüm ses izolasyonu gereken alanlarda kullanılır. 1.Kalite ham malzemeden üretilmekte olan akustik labirent süngerler opsiyonel olarak yanmazlık özelliği satışa sunulmaktadır. Akustik labirent sünger fiyatlarını sitemizdeki fiyat listesinden inceleyebilirsiniz. Labirent süngerler desen olarak uyumlu ürün sınıfında olup dekoratif bir görüntüye sahiptirler.
Yanmaz Labirent Köpük Sünger Ölçüleri : 100 cm x 100 cm Plaka ölçülerinde olup, 30 mm ve 40 mm parakende olarak satışa sunulmaktadır.
Yanmaz Labirent Köpük Paket İçeriği : Yanmaz labirent köpük 100 cm x 100 cm ebat plaka 10 adet paket satılmaktadır. 1 Paket 10 m² Satılır.
Yanmaz Labirent Köpük Renk Çeşitleri : Siyah ( koyu andezit gri ) standart olarak satılır, renkli üretimi mümkündür.
Yanmaz Labirent Köpük Kullanım Alanları : Müzik odası, stüdyo, jeneratör kabini, radyo yayın evi, spor salonu, eğlence mekanları.
Yanmaz Labirent Köpük Üretim : Özel kalınlık 50 mm ve üzeri üretim mümkündür. Ebatlar özel kesim mümkündür. Renkler RAL Kartelası
Yanmaz Labirent Köpük Yanmazlık : Alev almaz / yanmazlık Firend ; yanmazlıkta BS476 : class 0 ve Unı 9175 : 2008 M1 sertifikalarına sahiptir.
Yanmaz Labirent Köpük Yoğunluk : 50 ile 60 Kg / M³ İstenilen yoğunlukta ve kalınlıkta özel üretim mümkündür.
Not : 30 mm olan ürün 25 – 30 mm arasıdır, 40 mm ise 35 – 40 mm arası toleranslı kalınlıklardadır.
Labirent yanmaz köpükler 100 cm x 100 cm plakalar halinde olup, paketlerinde 10 plaka yani 10 m² ürün bulunmaktadır. Standart olarak 30 mm, 40 mm ve 50mm olarak perakende ve toptan olarak satılmaktadır, dilerseniz özel üretim olarak farklı kalınlıklarda ve ebatlarda üretilmektedir. Detaylı bilgi için teknik ofisimizle iletişime geçiniz.
Ürünlerimiz alev yürütmez ve yanmazlık sertifikalarına sahip avrupa normlarında alev almaz / yanmazlık Firex ; yanmazlıkta BS476:class 0 ve Unı 9175:2008 M1 belgelerine sahiptir. Ölü hücreli olması nedeni ile mantar ve bakteri üretmemekte anribakteriyeldir.
Benzer Ürünler :
Notice: Undefined variable: markup in /var/www/vhosts/turkishacoustic.com.tr/turkishacoustic.com.tr/wp-content/plugins/elementor/modules/page-templates/templates/TurkishSidebar.php on line 42